renovatie

Renovaties van A tot Z

Totaalrenovatie

Bij een renovatie, aanbouw of verbouwing gaat het veelal om kostbare bouwplannen. Het maken van keuzes is dan vaak ook lastig. Door ons in een vroeg stadium bij uw plannen te betrekken, kunnen uw wensen verder worden uitgedacht. Omdat wij een allround bouwbedrijf zijn, kunnen wij alle werkzaamheden van A tot Z voorzien. Dit bespaart een hoop tijd.

 

 

Centrale verwarming

Vertrouw op ons serviceteam voor het verplichte wettelijke onderhoud of noodzakelijke herstellingen. Na een ketelonderhoud bespaar je tot 10% op je verbruik, minder CO2-uitstoot en lagere energiekosten.

 

 

 

electriciteit

Elektriciteitswerken en Data

Als u bezig bent met het verbouwen van uw woning en u moet daarbij een nieuwe elektrische installatie aanbrengen, dan regelen wij dat van A tot Z. EMB Construct zorgt voor een kwaliteitsinstallatie die voldoet aan alle Europese normen. U kunt daarna veilig en vertrouwd gebruik maken van het elektriciteitsnet.

 

Metaalwerken

metalen poort

Metaalwerken

Metaalwerken

EMB Construct heeft verstand van sierhekwerk, sierpoorten, balkonhekken en tal van andere producten. Niet alleen omdat alle producten in onze eigen werkplaats worden geproduceerd, maar ook omdat wij deze bij u ter plaatse komen opmeten en zelf de montage voor onze rekening nemen.

Renovaties van A tot Z

nieuwbouw

 

Bouwwerken

Voordat uw droomhuis gerealiseerd is, moeten er veel zaken geregeld worden. Samen bekijken we uw wensen en behoeften. Door onze jarenlange ervaring en kennis weten we precies welke aanpak leidt tot het beste resultaat en kunnen we u goed adviseren. Uw opdracht groot of klein wordt door ons met hart en ziel uitgevoerd.

 

 

 

Badkamerrenovatie

Bij Emb Construct begrijpen we dat de badkamer een belangrijke ruimte is in uw huis, een plek van ontspanning en functionaliteit.
Of het nu gaat om een eenvoudige update of een volledige transformatie, ons toegewijde team staat klaar om uw visie te realiseren.

 

Airco’s & warmtepompen

Wij begrijpen dat comfort niet seizoensgebonden is. Daarom bieden wij geavanceerde oplossingen op het gebied van airconditioning en warmtepompen om uw leefruimte het hele jaar door aangenaam te maken.